Услуги

"ВАСИЛКА-Агенция за чистота" ЕООД е обхванала голям диапазон услуги от дейността "КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАНЕ", която включва "Основно почистване" и "Поддръжка на чистотата".

1. Целта на услугите от "ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ е извличане на дълбоко проникналите замърсявания с подходящи почистващи средства, специализирани машини и пособия. То се извършва минимум 2-4 пъти годишно за ненатоварени площи и 4-6 пъти за натоварени. Виж повече

2. Технологията на дейността "ПОДДРЪЖКА НА ЧИСТОТАТА" включва услуги, необходими за поддържане на настилките в максимално свеж вид и за задържане на амортизацията им, като по този начин се повишава нивото на чистотата. Извършва се в удобно за Вас време, като броя и периодичността на услугите са по Ваше желание... Виж повече


Услугите се осъществяват със специализирани почистващи машини, пособия, препарати, консумативи и транспортни средства - собственост на "ВАСИЛКА - Агенция за чистота" ЕООД и от персонал на високо професионално ниво.

Ако имате интерес от по-конкретна информация за нашите възможности, както в горе посочените, така и в останалите дейности, ние сме готови съобразно Вашите желания на различни варианти по обема и естеството на работа.

Агенция за чистота