Основно почистване

Целта на услугите от "ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ е извличане на дълбоко проникналите замърсявания с подходящи почистващи средства, специализирани машини и пособия. То се извършва минимум 2-4 пъти годишно за ненатоварени площи и 4-6 пъти за натоварени и включва:

Почистване и обработка на твърди настилки - (мрамор, мозайка, теракот, фаянс, облицовки, балатум, паркет и др.)


- Машинно измиване и запечатка:

Чрез използване на високообработни търкащи машини и водосмукачки, които извличат дълбоко проникналите замърсявания с подходящите за целта почистващи средства. Настилката придобива идеално чиста повърхност, след което върху нея се нанася полиращ препарат. Той представлява устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилките филмов слой.


- Фино шлайфане и кристализация:

Извършва се чрез диамантени дискове, като се отнема слой в зависимост от дълбочината на пукнатините и шуплите, след което се възстановява първоначалния гланц с помощта на най-съвременната технология - Кристализация.


Машинно изпиране, изплакване и изсушаване на меки настилки и текстилни тапицерии по метода на екстракцията


Екстракция - впръскване под високо налягане на почистващия разтвор и едновременно изсмукване. Използването на подходящи за случая препарати спомага за почистването на най-упоритите замърсявания и петна. Приложена, тази технология води до основно изпиране на настилките и тапицериите и възстановяване свежестта на цветовете. Въздухът в помещенията добива приятен аромат.


Измиване на прозорци и витрини

Почистване на фасади, реклами, орнаменти и стъкла на голяма височина: Почистването се осъществява със собствени алпинистки пособия, уреди, препарати и машини, действащи със струи под високо налягане.


Услугите се осъществяват със специализирани почистващи машини, пособия, препарати, консумативи и транспортни средства - собственост на "ВАСИЛКА - Агенция за чистота" ЕООД и от персонал на високо професионално ниво.


Ако имате интерес от по-конкретна информация за нашите възможности, както в горе посочените, така и в останалите дейности, ние сме готови съобразно Вашите желания на различни варианти по обема и естеството на работа.